Jätkame oma meeskonna esitlusega.

Varsti saabuvad kauaoodatud pühad. Mis on sama tähtis kui pühade tähistamine koos lähedastega ilusasti kaunistatud kodus? Täpselt, maitsev toit!

Kõige rohkem teab sellest Restorani Rondeel peakokk Vladimir Upeniek.

Vladimir on Narvast pärit, kuid kodulinnas polnud ta enne Rondeeli oma toiduvalmistamise oskusi näidanud. Küll on ta olnud peakokk mujal Eestis: Kõue ja Vihula mõisad, Tallinna Teletorn, Piparmünt Pärnus ja Meresuu Spa & Hotelli restoran. Nüüd on aga Vladimir tagasi Narvas. Vova alustas oma kokateed 17 aastat tagasi ja 2012. aastal võitis Aasta koka tiitli. Endast rääkides naljatab Vova, et otsustas kokaks saada, kuna õppis koolis halvasti. Ta usub päkapikke, vabal ajal meeldib talle nuge teha.
Kellega tahate järgmine kord tuttavaks saada?

Share with:


Leave a Reply